• Facebook

Batı KOOP ‘dan Dikili’ye Yazlık Projesi

İzmir’de kooperatifçiliğin lider kuruluşu haline gelen BATI KOOP.’un Genel Başkanı Halil KURT, İzmir’de yatırıma hız kesmeden devam ediyor.

İzmir’de kooperatifçilik alanındaki tecrübeleriyle İzmir’in inşaat sektörüne yön veren BATI KOOP kurucu başkanı Halil Kurt, yeni projelerinin müjdesini verdi.

Kooperatifçiliğin bir güven meselesi olduğunu söyleyen Kurt; bugüne kadar yaptığımız kooperatiflerin hiç birinde sorun yaşamadık, yaşatmadık. Üyelerimize güven verdiğimiz gibi onların güvenine de layık olmaya çalıştık. Yaşadığımız şehri güzelleştirmek ve kooperatif üyelerimize güzel konutlarda güzel bir yaşam sunmak temel gayemiz oldu. Bu amaçla proje üretmeye ve şantiye kurmaya devam ediyoruz” dedi.

Dikiliye Yazlık Villa Projesi

İzmir’in güzelliğine ve güzel insanlarına yakışacak yazlık projesine başladıklarını söyleyen başkan Kurt; “BATI KOOP Projelerimiz hızla devam ediyor, 250 villalık Dikili Salihleraltı yazlık projemizin arsa sahipleri ile arazi alım sözleşmelerini yaptık ve proje çalışmalarına başladık. Şimdi hedef süratle şantiye kurup inşaatlara başlamak. Bölgemize ve üyelerimize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Tüm Haberler